2010. február 23., kedd

Teszt - tanulságos


Körbeküldtem ma e-mail-ben egy kérést a számomra kedves embereknek. "Írjatok valami biztatót." A válaszok tanulságosak voltak, néhol vidámak, kedvcsinálók és gondoskodók. Pont ennyi kellett kimozdulni a lélektani holtpontról. Név nélkül idemásolok egyet-kettőt, és köszönet érte a küldőknek! (hát ilyen emberekkel, EMBEREKKEL vagyok körülvéve. :)

  • „Holnaptól napos időt mondanak. :) "

  • "Biztató: Ha valaki szeret és elfogad olyannak, amilyen valójában vagy,(még ha néhanapján undok és rosszkedvű is vagy imádlak!) akkor lelked tiszta és szabad, boldog örömmel szárnyalhat!! Hogy benned is ott lakik a csoda, ebben hinned kell minden nap! Ne hagyd, hogy bárki azt mondja: a mindenségnél kevesebb vagy!”
  • "HAJRÁ! :)

  • "Szia! Nem tudom mi a gond, de íme egy versem:
    Isten mindig megvéd
    Mindig megvéd Isten
    Megvéd Isten mindig
    Isten megvéd mindig
    Megvéd mindig Isten
    Mindig Isten véd meg"

  • „A mostani fájdalmad is csak értékesebbé teszi számodra azt, amid van. Ez mind-mind erősebbé tesz. És azt is tudnod kell, hogy azért vagyunk a földön, hogy tapasztaljunk, tanuljunk, fejlődjünk. Neked most ezzel van dolgod!!! Fogadd el, és máris könnyebb lesz picit elviselni a hiányt. Ahogy Márai Sándor mondta, az élet fontos, döntő pillanataiban mindig egyedül vagyunk. Ez azt jelenti, hogy a legkritikusabb percekben bárki is van mellettünk, a félelmeinket, démonjainkat CSAK MI tudjuk legyőzni, a saját szívünket teljesen csak mi nyugtathatjuk meg. Azt gondolom, az sem baj, sőt kell is, hogy megéljük a bánatot, a fájdalmat. Nem kell, és többnyire nem is lehet megúszni ezt. Ha fáj, hadd fájjon.„

  • "Az Úr még a rosszakaróid tetteit is a Te javadra tudja formálni… ez a mai bölcsességem neked. fél 3-kor egy kávé fent? velem? és az örök mosolyommal és jókedvemmel??"

  • "Jön a tavasz Melinda!!!!! :)))) Én már alig várom…."

  • "Ne tessék nekem negatívnak lenni. Nekem is lenne rá okom, de rájöttem, hogy ezt az ember a fejében rakja össze, és ÉN döntöm el, hogy szenvedek vagy élek, felbukom vagy talpon maradok.”

  • "Jön a tavasz!!! Melegszik az idő, csicseregnek a madarak, lehet kint séltálgatni. Nem kell termopulcsi a kabát alá, egy harisnya is bőven elég a nadrág alá. Süt a napocska (már amikor) töltődik fel az ember. Hóvirágok lepik el a kerteket, rügyeznek a fák."

  • "Biztató. :)"




3 megjegyzés:

  1. Az egyik "biztatasodat" masolom en is... hozzam is szolt!
    En biztatasom pedig hogy hallgasd meg barataidat...

    VálaszTörlés
  2. fantasztikus emberek vesznek körül..:)

    VálaszTörlés
  3. Ugyanannyi fantasztikus ember vesz körül, mint amennyi rosszindulatú, irigy és gerinctelen. Csak a jó emberek pozitív szavai tényleg több erőt adnak, mint a rosszak rosszmájú károgásai.

    VálaszTörlés