2010. augusztus 4., szerda

Ördögkatlan fesztivál


Csssss!! Egy varázsos fesztiválról mesélek, de nehogy elmondd másnak! Van egy völgy az illatos Villányi borvidéken, ahol három kis falu ad helyet Kisasszony havában, egy különleges fesztiválnak... Itt még családként köszöntik egymást a kedves vendéglátók és a visszajáró katlanlakók, itt még értékes programokat kerítenek a szervezők, és lélekből játszanak a fellépők, nekünk, velünk. Itt boldog kábulatba lehet esni a pompás borocskáktól, és hajnalban még a kabócák is elcsöndülnek, hogy békét találj a hűvös parasztházak vastag falai között. Itt minden ablakban és öreg, kiszolgált abroncsos hordóban muskátlit és körömvirágot lelsz, és itt még idős tündér nénék szolgálnak fel Neked portájukon éteri bodzaszörpöt és házi zserbót. Itt ÉRTÉKE van mindennek, és azt mindenki meg is becsüli: a békét, a harmóniát, a szeretetet, egymást - a VILÁGOT.

Itt tornácos házat nézel a Kedveseddel, mert úgy érzed, itt tudnál Vele élni örökre. Itt felkapaszkodtok a Somló hegyre, és a nézitek egymást boldog és nyugalmas szeretettel és szerelemmel, amikor a lemenő nap melegvörös fénye rőtre színezi a másik arcát. Itt kézenfogva andalogtok a szalagfalu kis főutcáján, és betértek egy portára finom repcemézért. Itt egymást átölelve, meleg pokrócba burkolózva hallgatjátok a dalokat az éjszakai koncerteken. Itt – BOLDOGOG VAGYTOK.

Ez az Ördögkatlan Fesztivál, egy apró kis ékszerdoboz, mely felpattan minden nyárutón, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozzon meg, de csssst!!! el ne mondd senkinek, nehogy TÚL SOK ember tudjon róla!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése